Principy financování obecných rozpočtů. - Kameníčková, Věra
Nové podmienky fungovania rozpočtov miest a obcí v r. 1993. Miestny a ústredný rozpočet. Prostriedky na financovanie rozvoja miest a obcí sústredené v miestnom rozpočte. Financovanie verejných statkov. Spôsoby financovania miestneho rozpočtu v r. 1993 v ČR. Koncepcia politiky územných rozpočtov a štruktúra ich príjmov. Účelové transfery a dotácie z ústredného rozpočtu. Úloha Komunálnej banky.