Stát není pojišťovnou dluhů! - Štrup, I.
Príspevok do diskusie o zadlženosti podnikov v ČR. Porovnanie so situáciou v podnikovej zadlženosti v zahraničných krajinách. Štruktúra kapitálu vybraných firiem USA a Švajčiarska. Úloha štátu a podnikového manažmentu pri riešení platobnej neschopnosti podnikov.