Tři měsíce ze čtyř v přebytku. V dubnu dosáhly příjmy státního rozpočtu 118,8 mld. Kč a výdaje 113,8 mld. Kč. - Kříž, M.
Štátny rozpočet ČR na r. 1993 zostavovaný ako vyrovnaný. Výsledky hospodárenia v ČR za január - apríl 1993. Príjmy a výdaje štátneho rozpočtu za prvé štyri mesiace 1993. Odolávanie tlaku jednotlivých sektorov na zvyšovanie výdajov. Úprava pravidiel zostavovania rozpočtu v r. 1993.