Další zákony nové daňové soustavy. - Příhodová, J.
Cestná daň. Daň dedičská, darovacia a daň z prevodu nehnuteľností. Daň k ochrane životného prostredia. Zákon o správnych poplatkoch. Zákon o správe daní a poplatkov.