Daně z příjmů po novele. Úplné znění zákona s vysvětlivkami. - Klak, J.
K novele zákona o daniach z príjmov v ČR. Zákon č. 586/1992 Sb. o daniach z príjmov, v znení neskorších predpisov (úplné znenie). Otázky a odpovede k novele zákona o daniach z príjmov.