Daň silniční a katalyzátory. Možnosti osvobození od placení v letošním roce se liší od postupu v dalších letech. - Koutná, A.
Daňová povinnosť v oblasti cestnej premávky výpočet dane prípadne oslobodenie od dane. Ekologická premávka. Možnosti oslobodenia od dane u vozidiel, ktoré spĺňajú limity stanovené zvláštnymi predpismi EHK OSN. Uplatnenie nároku na oslobodenie od dane podľa zákona č.16/1993 Sb.