Najlepší signál pre Západ - urýchlená privatizácia. Politika daňových úlav vytvára nestabilné prostredie. - Conrad, R.
Názory prof. ekonómie z Duke Univerzity, Severná Karolína, USA, v súčasnosti riaditeľa daňového programu Ministerstva financií USA pre strednú a východnú Európu a býv. ZSSR, na neschopnosť slovenských podnikov plniť si daňové povinnosti a deficit štátneho rozpočtu, opatrenia na jeho zníženie, príjmy z dane z pridanej hodnoty. Potreba stáleho daňového systému a jeho vplyv na stabilné hospodárske prostredie a príjmy štátneho rozpočtu.