Peněžní ústav bez minulosti. Přibližně čtvrtina uchazečů o bankovní úvěr přijde s životaschopným projektem. - Kříž, M.
Rozhovor s generálnym riaditeľom Podnikateľskej banky, a.s. Štefanom Bažantom. Úrokové sadzby, schvaľovanie a poskytovanie úverov. Spolupráca banky so Združením podnikateľov ČR. Cieľ banky - podpora rozvoja podnikania. Vznik Roľníckej banky iniciovaný Podnikateľskou bankou.