Asijské měny. Světový přehled měn Euromoney 1993.
Celková situácia a perspektívy v oblasti meny v Hongkongu, Indonézii, Malajzii, Singapure a Novom Zélande. Hospodárska politika, úloha centrálnej banky, charakteristika devízového trhu, trhy domáceho dlhu, termínové obchody, dohody o budúcich devízových kurzoch, menové opcie a opcie úrokových sadzieb v Novom Zélande.