Inflace je veřejný nepřítel č. 1. - Janáček, Kamil
Rozhovor s námestníkom ministra práce a sociálnych vecí ČR. Vývoj ekonomiky v 1. štvrťroku 1993. Štatistické údaje o vývoji miezd, cien a produktivity práce. Skúmanie možnosti mzdovej regulácie a jej vplyv na zabránenie vzniku inflačných tlakov. Komparatívna výhoda nízkych mzdových nákladov. Zníženie inflácie ako úloha dnešnej hospodárkej politiky.