Život bez inflace. - Bulíř, Aleš
Náklady, ktoré prináša inflácia a dosahovanie cenovej stability. Náklady a výhody cenovej stability. Vzťahy medzi cenovým indexom a nulovou infláciou. Vládna antiinflačná politika.