První emise komunálních obligací. Jak řešit finanční problémy měst a obcí. - Vandurková, N.
Komunálne obligácie sú úverové cenné papiere emitované verejno-právnymi inštitúciami a miestnymi správnymi orgánmi s cieľom finančného pokrytia prevádzkových kapitálových potrieb. Zákonná úprava v tejto oblasti v ČR. Prvá emisia komunálnych obligácií. Dôležité informácie pre investora. Budúcnosť komunálnych obligácií.