Smlouva o úvěru. Podmínky při návratném poskytování peněžních prostředků mezi subjekty. - Marek, K.
Význam pojmu úver, úverové vzťahy. Zásady poskytovania úveru. Právna úprava zmluvy o úvere. Platenie úrokov. Aktívne úverové obchody. Úver kontokorentný, zmenkový eskontný, ručiteľský, hypotekárny. Factoring a forfaiting.