Směnka jako platební prostředek. 2. - Žemlička, J.
Práca so zmenkami, eskont zmeniek. Domiciliát a lombardný úver. Spôsob prevodu zmeniek - indosament. Zmenkové ručiteľstvo, splatnosť a inkaso zmeniek. Zmenky v medzinárodnom obchode, zmenkové a šekové právo.