Úrokové míry a hospodářský růst. - Jonáš, Jiří
Požiadavka zmeny správania sa komerčných bánk v ČR a postoj vládnych predstaviteľov a bankárov v tejto otázke. Časový vývoj miery inflácie. Rast reálnej úrokovej miery. Nominálna a reálna úroková miera. Trhové postavenie podnikov a úroková miera.