Bariéry podnikania (britské skúsenosti). - Petrík, Borislav
Vládna politika a pomoc malým firmám. Banky a obchodné komory a ich úloha pri podnikaní. Zamestnanie, mzdy a sociálne zabezpečenie. Systém poradenstva, školenie o informovanosti.