Egypt. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia Egypta. Mena, zahraničná zadlženosť, štátne financie, platobná bilancia, bankovníctvo a zahraničný obchod. Obchodné styky Egypta s bývalým Česko-Slovenskom.