Maďarsko: čakanie na hospodárske oživenie. - Ujházy, K.
Hospodárska politika maďarskej vlády. Hrubý domáci produkt, priemyselná výroba a vývoj poľnohospodárstva. Investičná výstavba, maloobchodný obrat, zahraničný obchod a cudzinecký ruch. Vývoj zamestnanosti v r. 1992 a výsledky štátneho rozpočtu.