Saúdská Arábie. Atlas ekonoma. - Hálek, J.
Politická a hospodárska situácia v Saudskej Arábii. Mena, bankovníctvo, štátne financie, zahraničná zadlženosť a zahraničné aktíva, vývoj zahraničného obchodu. Vzájomné obchodné styky bývalej ČSFR so Saudskou Arábiou.