Zaostřeno na Japonsko. - Kozelková, E.
Hospodárska situácia Japonska a dôsledky recesie v súčasnom období. Odhady a predpovede vývoja ekonomiky Japonska podľa predpovede OECD a podľa japonských ekonómov. Hodnotenie vývoja investícií.