Jsme většinou realisté.
Výsledok ankety o tom, ako sa splnili rok po parlamentných voľbách očakávania občanov ČR a SR, vkladané do ekonomickej reformy, a čo očakávajú od ďalšieho pokračovania transformácie. Otázky sa týkali najmä prínosu ekonomickej reformy, jej prioritných problémov, pravdepodobnosti bankrotov podnikov, miery štátnych zásahov do ekonomického života a vplyvu ekonomickej reformy na jednotlivé oblasti spoločenského života v posledných troch rokoch.