Privatizace a strukturální změny v hutnictví železa. - Pokorný, P.
Vývoj hutníctva železa prebiehajúci podľa koncepcie MPO ČR "Postup privatizace a strukturálních změn v českém hutnictví železa". Situácia na českom trhu hutníctva. Vývoj výroby ČR 1989-1992 a výhľad do r. 2000. Štruktúrne zmeny. Programy postupného znižovania podielu dočasnej účasti štátu.