Československý průmysl v první etapě reformy. 4. - Kolanda, M.
Priemyselné podniky a privatizácia. Podiel štátneho sektora v priemysle v ČSFR a porovnanie s ČR a SR. Podiel zahraničného kapitálu v oblasti priemyselnej výroby. Podiel kupónovej privatizačnej metódy na priebeh privatizácie štátnych podnikov. Situácia štátnych podnikov. Program oživenia ekonomiky - jeden z najdôležitejších bodov hospodárskej politiky vlády. Úloha štátu v druhej etape reformy v oblasti mikroekonomickej politiky.