Funkcia trhu a úloha štátu v stabilizácii a rozvoji poľnohospodárstva. - Kováčová, M.
Nástroje stabilizácie agrárneho trhu a dôchodkovej situácie (ceny, úvery a úroky, subvencie, dane). Nástroje a mechanizmy agrárnej obchodnej politiky a ochrana domáceho trhu. Organizovanie agrárneho trhu. Formy a nástroje ekologickej a regionálnej politiky. Základné makroekonomické súvislosti.