Interakcje miedzy rolnictwem a gospodarka narodowa. - Wos, A.
Referát na medzinárodnej vedeckej konferencii (Varšava, jún 1992) pod názvom: Výrobno-trhová situácia poľského poľnohospodárstva v r. 1991 a prognóza na rok 1992. Tvorba pridanej hodnoty. Tvorba a retransfer príjmov. Prispôsobovacie procesy a fungovanie trhu. Interakcie medzi prúdmi vývozu a dovozu s konjunktúrou pre potravinársky sektor.