Možnosti výroby a zásobovania trhu. - Slávik, J.
Vývoj ponuky a dopytu na trhu potravín. Trhová produkcia jatočných ošípaných. Vývoj nákupných cien jatočných zvierat. Útlm chovu jatočnej hydiny. Zníženie trhovej produkcie mlieka. Vývoz prebytkov poľnohospodárskych produktov sa realizuje prevažne s účasťou finančných prostriedkov Federálneho, ale aj Slovenského fondu trhovej regulácie.