Nový obsah strednodobých plánov cestovného ruchu v regióne. - Drechsel, W.
Plán strediska cestovného ruchu a marketingový koncept vytvárajú rámec pre stratégie nositeľov služieb. Hlavné smery rozvoja strediska cestovného ruchu. Podstata a štruktúra cestovného ruchu. Opatrenia komunikačného mixu cestovného ruchu (reklama, práca s verejnosťou, osobný predaj, podpora predaja).