Renta v cestovnom ruchu a jej vplyv na cenu pozemkov. - Kučerová, Jana
Špecifické vlastnosti prírodných rekreačných zdrojov. Renta v cestovnom ruchu. Príčiny neefektívneho využívania prírodných rekreačných zdrojov. Ceny stavebných pozemkov podľa lokality určené na rozvoj cestovného ruchu. Kritériá pre spracovanie hodnotových máp ako podkladu pre cenové mapy na Slovensku. Určenie funkčnej vhodnosti územia.