Tvorba systému komunikácie a propagácie v cestovnom ruchu. - Žabinska, T.
Systémy tvorby komunikácie a propagácie v službách cestovného ruchu. Zásady tvorby komunikačných a propagačných systémov na trhu cestovného ruchu. Prevádzkové a strategické plánovanie hlavných podnikov cestovného ruchu. Plánovanie propagácie cestovného ruchu.