Východiská a osobitosti manažmentu cestovného ruchu. - Gúčik, Marián
Podnikatelia v cestovnom ruchu si musia osvojiť poznatky z teórie a praxe medzinárodného manažmentu a aplikovať ich v závislosti od meniacich sa podmienok na trhu. Osobitosti podnikania v cestovnom ruchu. Základné znaky manažmentu v cestovnom ruchu. Komplex služieb cestovného ruchu.