Pojištěný vývoz: Šance pro výrobce. - Prášek, M.
Podpora a stimulácia vývozu v ČR poskytovaním exportného odberateľského úveru ČSOB. Podiel štátneho rozpočtu subvencovaním úrokových rozdielov prostredníctvom Exportnej garančnej a poisťovacej spoločnosti (EGAP). ČSOB spolupracuje pri príprave kontraktov a spolu s EGAP ohodnocuje rizikovosť a bonitu krajín, do ktorých vývoz smeruje.