Středoevropská dohoda o volném obchodu. - Čeněk, J.
Dokončenie z Agroekonomiky č. 4/1993. Protokoly 4 a 5 o zásadách liberalizácie obchodu s poľnohospodárskymi produktami medzi ČR, SR, PR a MR. Dovozné clá. V Prílohách sú stanovené dovozné clá pre jednotlivé položky. Prílohy sú k dispozícii v colnom sadzobníku.