Zahranično-obchodné vzťahy a vnútorná ochrana agrárneho trhu. - Árendáš, Marek
Protokol o účasti Slovenskej a Českej republiky v GATT. 1. marca 1993 - vytvorenie regionálneho ekonomického zoskupenia - CEFTA (stredoeurópska oblasť voľného obchodu) medzi Poľskom, Maďarskom, Českou republikou a Slovenskou republikou. Medzi ČR a SR je uzatvorená dohoda o colnej únii. Opatrenia na ochranu poľnohospodárskeho trhu.