Zahraniční aktivity v Rusku. Vstup na trhy Společenství nezávislých států vyžaduje zcela nové přístupy a znalosti. - Svatoš, Z.
Ekonomický záujem o jednotlivé oblasti krajín SNŠ. Vstup českých a slovenských podnikateľov na trhy v SNŠ. Možnosti investovania v oblasti stavebníctva. Situácia v krajinách SNŠ v oblasti sebestačnosti potravín. Ponuky ruských firiem na barterove obchody. Platobné podmienky a realizácia platieb so SNŠ.