Prohloubíme hospodářskou spolupráci s Francií? - Levora, J.
Rozvíjanie ekonomických vzťahov ČR s Francúzskom. Zahraničný obchod. Dovoz a vývoz. Objem hrubého domáceho produktu vo Francúzsku. Priemysel, finančný sektor a energetika Francúzska. Priemysel: elektrotechnický, vojenská technika, obrábacie stroje a automobilový priemysel. Francúzsko realizuje celý rad veľkých investičných projektov.