Zákon o pojistném. - Příhodová, J.
Poistné na všeobecné zdravotné poistenie. Poistné na sociálne zabezpečenie a príspevok na štátnu politiku zamestnanosti. Poistné sadzby. Zákon o poistnom na sociálne zabezpečenie a príspevku na štátnu politiku zamestnanosti. Obmedzená platnosť zákona do 31.12.1993.