MBA studium i pro techniky. Důraz chtějí dát na propojení technických, ekonomických a humanitních znalostí. - Kuberna, F.
Výučba a výchova manažérov pre priemysel a verejné správne inštitúcie, expertov pre oblasť informačných technológií, odborníkov pre systémové riadenie a i. Výučba na Masarykovom ústave vyšších štúdií, ktorý vznikol ako samosprávna vzdelávacia a vedecká inštitúcia ČVUT Praha. Spolupráca s britskou Sheffield Business School s ktorou poriada štúdium MBA (Master of Business Administration). Požiadavky o prijatie na štúdium.