Moderní kancelář.
Vnútorné zariadenie a moderná nábytková výbava a vzhľad kancelárií. Dôležitosť oblečenia obchodníkov a manažérov. Používanie najnovšej výpočtovej techniky v kanceláriách. Nepriaznivý vplyv osobných počítačov na zdravie. Funkčnosť, účelnosť a elegancia modernej kancelárie.