Podnikání více partnerů. Jak ocenit podíl společníků na hospodářských výsledcích firmy. - Mlčoch, J.
Rokovanie o spolupráci pri hľadaní možnosti založenia obchodnej spoločnosti alebo konzorcia. Spisovanie zmluvy o spoločnom podnikaní. Obsah zmluvy. Výpočet podielu zo zisku, výpočet rentability tržieb. Vkladanie kapitálu, výnos z vkladu. Podiel vlastnej práce na činnosti firmy.