Postup pri reklamáciách. - Šlesinger, J.
Príslušné ustanovenia Občianskeho zákonníka zaoberajúce sa správnym postupom pri uplatňovaní oprávnených spotrebiteľských reklamácií na chybný tovar. Dodržiavanie príslušných ustanovení kontroluje Slovenská obchodná inšpekcia. Vysvetlenie príslušných paragrafov.