Public relations v novém prostoru. K příznivé prezentaci firmy přispívá i vnější areál a interiér závodu. - Kovář, A.
Vytváranie vzťahov medzi firmou a verejnosťou - základný program Public relations. Využitie obrazových, zvukových a priestorových prostriedkov na vytváranie vhodnej klímy medzi firmou a verejnosťou. Základným parametrom firemnej stratégie je tiež úspešné riešenie úprav vonkajších a vnútorných priestorov s programovým cieľom PR. Úloha podnikového manažmentu pri vytváraní vzťahov s verejnosťou.