Počítačové sítě LAN. Průvodce rozsáhlou problematikou pro usnadnění rozhodování při výběru vhodného typu. - Špička, V.
Výber vhodných typov počítačových sietí. Pojem lokálnej počítačovej siete (LAN - Local Area Network). Pojem rozprestretej siete (WAN - Wide Area Network). Architektúra sietí, hardware, software. Výhody lokálnych sietí, topológia sietí.