Automatizované systémy řízení válcovacích tratí. - Horňák, R.
Krátky prehľad a analýza počítačových sietí a ich konfigurácie na riadenie technologických procesov, najmä valcovacích tratí. Na príkladoch sa popisujú rozdiely a topológia sietí. Distribuované automatizované systémy riadenia a ich hierarchia. Pojem lokálneho, procesného a prevádzkového počítača.