Magická sila informácií. Základom akejkoľvek zmeny v podniku je zmena informačnej sústavy. - Dobrovodský, S.
Stručný popis systému CASE - Computer Aided Software/System Engineering - technológie tvorby programov pomocou softwarových prostriedkov a výpočtovej techniky vo všetkých fázach automatizácie spracovania informácií, ktorú možno použiť aj pri analýze a návrhu novej stratégie riadenia odštátnených spoločností.