Simulace ve službách řízení projektů a zakázek. - Weinberger, J.
Popis novej metódy PMF (Project Management Forecast - predpovedanie riadenia projektu) pre rýchle hodnotenie projektov a zákaziek a to najmä z hľadiska tvorby ponúk a vyhodnotenia dopadu chystaných zmien. Popis programovacieho jazyka ARLOGIC určeného na zápis simulačného modelu. Spôsob výpočtu odhadov nákladov, ziskov a pracovných kapacít a riešenie konfliktných situácií. Použitie neurónových sietí.