K 45-tému výročí realizace úplného vysokoškolského statistického studia v Československu. - Cyhelský, L.
Historický prehľad organizácie vysokoškolského štúdia štatistiky v ČSFR. Prehľad učebných programov niektorých štatistických odborov v minulosti vrátane mien prednášajúcich.