Ověření vlastností modelů časových řad na reálných statistických ukazatelích vývoje čs. ekonomiky. - Hindls, Richard
Obsahová a metodická špecifikácia použitého súboru ukazovateľov. Štatistické prístupy ku spracovaniu časových radov. Výsledky porovnávacej štatistickej analýzy časových radov. Kvalita modelov pri popise minulého vývoja. Extrapolačná kvalita modelov. Skúmanie vzťahov medzi interpolačnými a extrapolačnými vlastnosťami modelov. Východiská pre ďalšie rozvinutie prác.