Úloha Evropského společenství a jeho statistický systém (školení EUROSTATu). - Bětíková, O.
Správa o školení Eurostatu, ktoré sa konalo 23.-27.9.1991 v Luxemburgu. Prehľad európskych inštitúcií. Európsky štatistický systém a plánovacie procedúry na pôde Eurostatu, ktoré sú s ním spojené. Organizácia štatistiky v členských štátoch ES.