Investice na ochranu životního prostředí. - Palas, S.
Celková charakteristika vývoja investícií na ochranu životného prostredia do konca roka 1991 a ich podiel na celkových investíciách. Štatistické údaje o stavbách na ochranu životného prostredia a ich štruktúra podľa programového zamerania, podľa krajov, a podľa predpokladaného dokončenia.