Otazníky nad vývojem investic v roce 1993. Pokles, nebo růst? - Kalous, Miroslav
Závislosť vývoja hrubého domáceho produktu v ČR od vývoja jeho relatívne autonómnych zložiek: súkromnej a verejnej spotreby, exportu a hrubých investícií. Základný problém predpovede investičného dopytu. Investori a finančné zdroje. Vývoj investícií v ČR v r. 1989-1992 a očakávania priebehu investičnej aktivity v r. 1993.